به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، تازه ترین اثر سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به مسائل کاربردی در خصوص مفاهیم بنیادی مدیریت ارتباط با مشتریان و همچنین راهکارهای علمی و عملی مدیریت ، تعریف ارتباط با مشتریان ، انواع مدل های مدیریتی مشتریان، ساختمان دپارتمان های بازاریابی ، ایجاد رضایتمندی و وفاداری در مشتریان و نحوه ایجاد باشگاه های هواداری مشتریان، مَدلهای کلاسیک سیستم ارتباط با مشتری و آشنایی با نرم افزار ماکروسافت داینامیک پرداخته است.
بر خلاف تئوری بازاریابی کلاسیک که هنر آن در جذب مشتریان جدید و تاکید آن بیشتر بر انجام معاملات متمرکز بود تا ایجاد رابطه با دیگران، با افزایش رقابت بین شرکتها در جذب مشتری برای ارائه محصولات و خدمات، شرکتها علاوه بر آنکه باید مشتریان جدید را جذب نمایند، حفظ و نگهداری مشتریان قبلی و برقراری رابطهای مستحکم با ایشان را نیز باید مورد توجه قرار دهند.
بسیاری از صاحب نظران علم بازاریابی بر این باورند که تنها در صورت تمرکز بر منابع و فرصتها و همچنین ایجاد ارزش برای مشتریان میتوان به مزیت رقابتی پایدار دست یافت و پشتوانهای محکم برای ادامه حیات سازمان ایجاد نمود.
بازاریابی رابطهمند به دنبال برقراری روابط با مشتریان هدف است که مجددا در آینده از او
(شرکت) خرید کنند و دیگران را نیز به به این کار ترغیب نمایند. بهترین رویکرد جهت حفظ و نگهداری مشتریان این است که رضایتمندی فراوان در مشتری ایجاد کرد و آنچه را که برای او ارزش تلقی میشود، مورد توجه قرار داد تا در نتیجه وفاداری او نسبت به شرکت مستحکم شود.
مدیریت ارتباط با مشتری نیز در پی ارائه ارزشهای بیشتر برای مشتری و دستیابی به مزایای ملموس و غیرملموس ناشی از این رابطه است. در دنیای کنونی توجه و عمل به اصول بازاریابی رابطهمند و مدیریت ارتباط با مشتری به عنوان یک مزیت رقابتی به شمار میرود
این کتاب توسط محیا کاوه و علیرضا آل آقا تالیف و با قیمت 160000ریال روانه بازار گردیده است.