او افزود: براساس فراخوان، دانشجویان و طلاب مولف و مترجم که کتاب خود را در بازه زمانی فررودین سال ۱۳۹۴ تا پایان اسفند ۱۳۹۵، همزمان با زمان تحصیل خود منتشر کرده باشند، میتوانند در این جشنواره شرکت کنند، شرط اولیه برای شرکت در جشنواره کتاب سال دانشجویی این مورد است.
دبیر جشنواره کتاب سال دانشجویی با بیان اینکه جشنواره در سه بخش اصلی، ویژه و جنبی برگزار میشود، اظهار کرد: بخش اصلی در شش گروه تخصصی است که عبارتاند از: گروه علوم انسانی، گروه علوم پایه، گروه فنی و مهندسی، گروه کشاورزی و منابع طبیعی، گروه علوم پزشکی و دامپزشکی و گروه هنر و معماری.
وی در ادامه توضیح داد: در بخش ویژه موضوعاتی را متناسب با نیازهای جامعه و فضای علمی کشور به شورای علمی جشنواره پیشنهاد دادیم که براساس آن پیشنهادات موضوعاتی انتخاب شد و آثار دانشجویان در این حوزه به صورت ویژه بررسی و معرفی میشود. موضوعات این بخش در شش عنوان عبارت است از: "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" که با توجه به شعار سال ۱۳۹۶ است، "فضای مجازی"، "گردشگری"، "تجاریسازی دانش و فناوریهای نوین"، "فرهنگ عمومی و آسیبهای اجتماعی" و "مطالعه میانرشتهای قرآن کریم" که با مشارکت سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان انجام میشود.
رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی افزود: بخش دیگری که امسال اضافه کردهایم در قالب بخش جنبی جشنواره با عنوان "نگارستان کتاب" است که در این قسمت هدف ما استفاده از ظرفیت دانشجویی در حوزه فعالیتهای هنری در زمینه ترویج کتاب و کتابخوانی است. موضوعات این بخش شامل عکس، نماآهنگ و فیلم کوتاه صدثانیهای است که توسط دانشجویان با محوریت کتاب و کتابخوانی آماده شده باشد.
تقوی در پایان گفت: در جلسه شورای برنامهریزی کتاب سال دانشجویی تصمیم گرفته شد داوری این جشنواره با توجه به رضایت نسبی که در سال گذشته وجود داشت با همکاری موسسه خانه کتاب انجام شود و از ظرفیت این موسسه که داوری کتاب سال جمهوری اسلامی را برعهده دارد استفاده کنیم. داوری جشنواره از مرداد ماه شروع میشود و تا اواسط شهریورماه ادامه دارد. مراسم اختتامیه جشنواره نیز همزمان با هفته کتاب (هفته پایانی آبانماه) برگزار خواهد شد