به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی ، براساس داده های این نظرسنجی بیشترین موضوع مورد مطالعه علاقه افراد برای مطالعه ، با 41.6 درصد به رمان و ادبیات و کمترین آن به کتب تاریخی با 12.8 درصد اختصاص داشته است.
براساس یافته های این گزارش در خصوص روش های خرید کتاب، خرید کتاب از طریق فروشگاه های کتاب با 60.8 درصد بیشترین فراوانی را دارد، خرید از نمایشگاه های بین المللی و استانی با 56 درصد، فضای مجازی و فروشگاه اینترنتی، 16.4 درصد ونمایشگاه های دانشگاهی، 10 درصد رتبه های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
نتایج حاصل از پرسش درباره سایت های مورد استفاده جهت خرید کتاب نشان می دهد فقط 8.8 درصد از افراد نمونه مورد مطالعه، کتاب مورد نیاز خود را از سایت های اینترنتی خریداری می کنند.
همچنین 67.6 درصد پاسخگویان از طریق اینترنت و فضای مجازی از انتشار کتب جدید مطلع می شوند و 17.6 درصد اطلاع رسانی از طریق دانشگاه و 14.4 حضور در فروشگاه را منبع اطلاع رسانی درباره کتاب های جدید معرفی کرده اند.
طبق این گزارش از میان شاخصهای مهم در خرید کتاب، نیاز علمی با 36.4 درصد مهم ترین شاخصه خرید کتاب محسوب می شود و موضوع کتاب با 33.2 درصد، مولف با 14 درصد و معرفی استاد با 10.8 درصد در رتبه های بعدی قرار دارد.
اطلاعات نشان می دهد 91.6 درصد از پاسخگویان ترجیح می دهند از کتاب کاغذی برای مطالعه استفاده کنند و در مقابل 8.4 درصد کتاب الکترونیکی را ترجیح می دهند.