به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی علم میکروبیولوژی که گرایشی از علم زیست شناسی است به بررسی و مطالعه میکروارگانیسم ها می پردازد.
در این علم ارتباط میکروارگانیسم ها با خودشان و همچنین با موجودات عالی تر مانند انسان ،حیوانات و گیاهان مورد بررسی قرار می گیرد. گفتنی است که علم میکرو بیولوژی گرایش های مختلفی دارد که عبارتند از : گرایش پزشکی،میکروبیولوژی غذایی و میکروبیولوژی صنعتی ، هدف از تألیف این کتاب ، تهیه منبعی قابل استفاده برای کلیه محقق و دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی در رشته های کشاورزی و صنایع غذایی ، بیوتکنولوژی و سایر رشته های مرتبط با میکرو بیولوژی می باشد.
کتاب حاضر در دوازده فصل تنظیم شده است که مباحثی همچون تاریخچه علم میکروبیولوژی ، بررسی جزئیات ساختاری میکروارگانیسم ها،طبقه بندی آن ها، روش های مطالعه سلول ها، بررسی نیازهای تغذیه ای ، متابولیسم ، رشد و تغذیه سلولی میکروارگانیسم ها ، ویژگی های قارچ هاو ویروس ها روش های مختلف کنترل رشد میکروارگانیسم ها ،ژنتیک میکروبی و ابزارهای مهندسی و کاربرد علوم ژنومیک ، پروتئومیک و بیوانفورماتیک در علوم مختلف زیستی ودر قسمت آخر کاربرد میکروبیولوژی صنعتی و بیوتکنولوژی در تولید مواد گوناگون با ارزش افزوده بالا به کمک میکروارگانیسم ها و عوامل موثر بر تولیدات میکروبی مورد بررسی قرار می گیرند.
این کتاب 328صفحه ای در شمارگان1000 نسخه و با قیمت 20000 تومان به بازار نشر ارائه شده است.
علاقه مندان برای تهیه این اثر می توانند به فروشگاه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به آدرس تهران - خيابان انقلاب - بين فلسطين و چهار راه وليعصر- فروشگاه و نمايشگاه دائمي كتاب جهاد دانشگاهي مراجعه نموده و یا با شماره تلفن : 02166487625 حاصل نمایند.