.
نخستین جلسه هماهنگی داوری هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی برگزار شد
دوشنبه 25 دی 1396
نخستین جلسه هماهنگی داوری هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی برگزار شد
با پایان رسیدن مهلت ارسال آثار به هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی بیش از 900 اثر ثبت شده در دبیرخانه در اختیار گروه داوری این جشنواره قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات، نخستین جلسه هماهنگی داوری هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی دوشنبه 25 دی ماه با حضور اعضای کمیته علمی جشنواره برگزار شد.

در ابتدای جلسه عادل تقوی، رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی به تغییراتی که دو دوره اخیر در جشنواره پایان نامه رخ داده، اشاره کرد و گفت: سال گذشته با همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و سازمان انتشارات جشنواره پایان نامه سال دانشجویی بعد از 4 سال وقفه دوباره برگزار شد. در دوره شانزدهم جشنواره پایان نامه فقط آثار در حوزه علوم انسانی پذیرش شد ولی امسال در هفدهمینجشنواره ، پایان نامه های تمامی رشته ها و گروه های تخصصی پذیرفته شده است. همچنین از دوره اخیر آثار ارسالی به دبیرخانه به صورت pdf  دریافت می شود.

وی در ادامه افزود: در کنار جشنواره پایان نامه سال دانشجویی ،برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه از سال گذشته آغاز شده است. سال گذشته در این مسابقات 27 نفر شرکت کردند که 3 نفر آنها به مرحله نهایی راه یافت و در اختتامیه جشنواره یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب شد. امسال نیز با همکاری 10 واحد جهاددانشگاهی این مسابقات در سراسر کشور برگزار شده است که مرحله نیمه نهایی آن 7 اسفندماه برگزار خواهد شد و نفرات برگزیده در مراسم اختامیه جشنواره پایان نامه سال دانشجویی با هم به رقابت می پردازند.

در ادامه جلسه علی اکبرزاده، معاون اطلاع رسانی و ارتباطات سازمان انتشارات، گفت: در هفدهمین جشنواره بیش از 900 اثر به دبیرخانه ارسال شده که از این آثار 52 اثر در گروه علوم پایه و 47 اثر در گروه کشاورزی و 61 اثر در گروه فنی و مهندسی ، 69 اثر در گروه پزشکی، 65 اثر در گروه هنر و معماری و 460 اثر مربوط به گروه علوم انسانی می باشد که بیشترین آثار رسیده در این دوره را به خود اختصاص داده است.

امسال علاوه بر استقبال دانشجویان از جشنواره پایان نامه سال دانشجویی، دانشگاه ها هم با دبیرخانه جشنواره همکاری خوبی داشتند و پایان نامه های دانشجویان خود را برای دبیرخانه ارسال کردند.

علی اکبرزاده گفت: در این دوره جشنواره برخی از گروه های اصلی تفکیک شدند و شاخه های جدید هر کدام مدیر جداگانه ای برای داوری دارند. همچنین در این دوره از برگزیدگان دوره های گذشته جشنواره و نخبگان کشوری و شاگردان ممتاز دانشگاه ها برای داوری آثاردعوت شده است.

وی در پایان در خصوص فرمهای داوری و نحوه داوری  توضیحاتی را برای داوران جشنواره بیان کرد.

در ادامه جلسه داوران جشنواره سوالات خود در خصوص داوری از مسولین جشنواره مطرح کردند و همچنین پیشنهاداتی برای بهبود روند داوری ارائه دادند.

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved