به گزارش ایسنا، منطقه همدان، عادل تقوی در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی، اظهارکرد: فرآیند هفدهمین جشنواره ملی پایاننامه دانشجویی کار خود را از مهرماه سال قبل آغاز و بعد از اعلام فراخوان ۹۰۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
وی افزود: بیشترین آثار ارسالی از رشته علوم انسانی و اجتماعی با ۵۲ درصد، فنی و مهندسی با ۱۰ درصد و فرهنگ، هنر و معماری با ۸ درصد به دبیرخانه ارسال شده است.
دبیر هفدهمین جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی به موضوعات پایاننامهها اشاره و بیان کرد: اقتصاد مقاومتی، معماری و شهرسازی، طراحی و مد و لباس ایرانی، تجاری سازی، فناوریهای نوین، مطالعات فرهنگ دانشگاهی و سیاستگذاری فرهنگی، فرهنگ و مدیریت جهادی از جمله موضوعات این جشنواره بود.
وی درباره توزیع فراوانی مدارک نیز گفت: ۳۵ درصد آثار در مقطع دکترا ، ۶۵ درصد در مقطع ارشد، ۷۶ درصد مقاطع ارشد و دکترا در دانشگاههای دولتی و ۲۴ درصد در دانشگاههای غیردولتی بودهاند.
تقوی با بیان اینکه ۶۱ درصد شرکتکنندگان آقا و ۳۹ درصد خانم هستند، تأکید کرد: وزارت کشور، وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی استانهای همدان و قزوین، شورای فرهنگ عمومی و دانشگاه امام صادق از یاری کنندگان این جشنواره بودهاند.
وی درباره دومین دوره مسابقان دفاع سه دقیقه ای نیز گفت: در این دوره از مسابقات از ۹ واحد جهاددانشگاهی در مراکز هرمزگان، همدان، اصفهان، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، یزد، زنجان، کردستان و دانشگاه صنعتی اصفهان در این دوره شرکت داشتند.
تقوی تصریح کرد: در مرحله مقدماتی ۱۱۱ نفر به رقابت پرداختند و ۲۴ نفر برگزیده در دوره نیمه نهایی در تهران به فینال راه پیدا کردند.
وی افزود: دانشگاههای یزد، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت و بوعلی سینای همدان در مرحله فینال در برابر هم به رقابت خواهند پرداخت.
دبیر هفدهمین جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی تصریح کرد: از ابتدای سالتحصیلی جدید ثبت نام سومین دوره مسابقات آغاز خواهد شد.