به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، اين مراسم با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی ، دکتر حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ، دکتر علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ، دکتر قیاسی معاون امور اقتصادی و حوزه انسانی استانداری همدان ، دکتر موالی زاده، دبیر شورای فرهنگ عمومی و جمعي از انديشمندان و اصحاب علم وفرهنگ، استادان و دانشجويان پژوهشگر و محققان برگزار شد
اکبر اسدی، رئیس جهاددانشگاهی استان همدان، در آئین اختتامیه هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی، با بیان اینکه همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین است، اظهار داشت: از آنجایی که همدان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی انتخاب شده، برنامههای مفصلی برای شناساندن ظرفیتها و پتانسیل گردشگری همدان به کار گرفته شده است .
رئیس جهاد دانشگاه واحد همدان با تأکید براینکه مردم نیاز دارند دانشگاهیان وارد عرصه حل کردن مشکلات جامعه شود، گفت : اگر کشور ما بخواهد در مسیر رشد و توسعه قرار بگیرد باید از ظرفیت دانشگاهیان بهره بگیرد؛ زیرا دانشگاه میتواند موتور محرکه این مسیر باشد
وی گردهمایی معاونان جهاددانشگاهی را در راستای معرفی جاذبههای گردشگری در حوزههای مختلف استان عنوان و بیان کرد: 17 دوره جشنواره پایان نامههای دانشجویی در تهران برگزار میشد که امسال برای نخستین بار، میزبانی این مسابقات به استان همدان واگذار شده که ما از این قابلیت برای معرفی جاذبهها، توانمندیها و پتانسیلهای همدان بهره گرفتهایم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان معاونان جهاد دانشگاهی را سفیران منتقل کننده فرهنگ و جاذبههای همدان خطاب و تصریح کرد: در این برنامه اختتامیه از دسترنج و زحمات تلاش دانشجویانی که عمر خود را صرف تهیه پایاننامه گذاشتند، تقدیر به عمل خواهد آمد .
وی تأکید کرد: دانشجویان موضوع و عناوین پایاننامهها را طوری انتخاب کنند که گرهای از مشکلات جامعه را باز کند زیرا مردم نیاز دارند که دانشگاهیان وارد عرصه جامعه و حل کردن مشکلات جامعه شود .
وی دانشجویان را سکان داران بخشهای اجرایی جامعه در آینده خواند و تأکید کرد: اگر موضوعات پایاننامههای دانشجویی کاربردی انتخاب شود در جایگاههایی که قرار است در آینده انتخاب کنند کاربردیتر و مفیدتر خواهند بود .
رئیس جهاد دانشگاهی همدان درباره دفاعهای سه دقیقهای نیز گفت: این طرح زمینهساز بسترسازی فرهنگی در جامعه خواهد بود که برنامه خوبی از طرف جهاد دانشگاهی کشور خواهد بود
در ادامه مراسم عادل تقوی رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و دبیر هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی گفت: از ۹۰۵ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره، ۱۰ اثر برگزیده و ۳۰ اثر قابل تقدیر انتخاب شدند
عادل تقوی در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی، اظهارکرد: فرآیند هفدهمین جشنواره ملی پایاننامه دانشجویی کار خود را از مهرماه سال قبل آغاز و بعد از اعلام فراخوان ۹۰۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
وی افزود: بیشترین آثار ارسالی از رشته علوم انسانی و اجتماعی با ۵۲ درصد، فنی و مهندسی با ۱۰ درصد و فرهنگ، هنر و معماری با ۸ درصد به دبیرخانه ارسال شده است.
دبیرهفدهمین جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی به موضوعات پایاننامهها اشاره و بیان کرد: اقتصاد مقاومتی، معماری و شهرسازی، طراحی و مد و لباس ایرانی، تجاری سازی، فناوریهای نوین، مطالعات فرهنگ دانشگاهی و سیاستگذاری فرهنگی، فرهنگ و مدیریت جهادی از جمله موضوعات این جشنواره بود.
وی درباره توزیع فراوانی مدارک نیز گفت: ۳۵ درصد آثار در مقطع دکترا ، ۶۵ درصد در مقطع ارشد، ۷۶ درصد مقاطع ارشد و دکترا در دانشگاههای دولتی و ۲۴ درصد در دانشگاههای غیردولتی بودهاند.
تقوی با بیان اینکه ۶۱ درصد شرکتکنندگان آقا و ۳۹ درصد خانم هستند، تأکید کرد: وزارت کشور، وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی استانهای همدان و قزوین، شورای فرهنگ عمومی و دانشگاه امام صادق از یاری کنندگان این جشنواره بودهاند.
و ی درباره دومین دوره مسابقان دفاع سه دقیقه ای نیز گفت: در این دوره از مسابقات از ۹ واحد جهاددانشگاهی در مراکز هرمزگان، همدان، اصفهان، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، یزد، زنجان، کردستان و دانشگاه صنعتی اصفهان در این دوره شرکت داشتند.
تقوی تصریح کرد: در مرحله مقدماتی ۱۱۱ نفر به رقابت پرداختند و ۲۴ نفر برگزیده در دوره نیمه نهایی در تهران به فینال راه پیدا کردند.
وی افزود: دانشگاههای یزد، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت و بوعلی سینای همدان در مرحله فینال در برابر هم به رقابت خواهند پرداخت.
دبیر هفدهمین جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی تصریح کرد: از ابتدای سالتحصیلی جدید ثبت نام سومین دوره مسابقات آغاز خواهد شد
سپس دکتر حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس، تاکید برنامه ششم را تدارک حرکت عظیمی در کشور در سطح دانشگاهها و تولید علم در کشور دانست و افزود: باید اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد پایدار و اقتصاد چشمهای در کشور شکل بگیرد که امروز گامهایی در این راستا برداشته شده است اما مطلوب نیست.
دکتر حمیدرضا حاجی بابایی با تاکید بر این که هیچ مقاله و پایان نامه ای نباید در کشور تولید شود مگر این که یکی از نیازهای جامعه را برطرف کند، اظهار کرد: تولید علم در کشور مطلوب است، اما دانش بنیان بودن اقتصاد ما مطلوب نیست.
وی ادامه داد: تولید علم در کشور مطلوب است اما دانش بنیان بودن اقتصاد ما ضعیف است بنابراین با وجود تولید نفت در کشور، دهها برابر قیمت نفت را کشورهای دیگر به جیب میزنند میتوان گفت کشورهای بدون تولید نفت، صاحبان اصلی نفت هستند.
حاجی بابایی با بیان این که دو تفکر در خصوص فضای دانش بنیان در کشور وجود دارد، تصریح کرد: عدهای بر آن باورند که وجود دانشگاه در کشور امر بیهودهای است چرا که میتوان با واردات بنزین به کشور آن هم ارزانتر از قیمت تولید در اقتصاد کشور به یک استحکام دست پیدا کرد.
وی عنوان کرد: برخی نیز با تکیه بر اقتصاد و تولید داخل و رفتن به سوی اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان در سطح کشور معتقدند، بیشک تحقق این امر مهم با پرداخت هزینه همراه است اما نباید فراموش کرد که نیل به سوی اقتصاد دانش بنیان، علاوه بر اشتغالزایی دانشجویان و اساتید، کشور به یک امنیت سیاسی نیز دست خواهد یافت.
حاجی بابایی با بیان این که از 15 سال پیش در همدان چرخه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان و زیر ساختهای تولید علم بومی و تجاری سازی تدارک دیده شد، اظهار کرد: شکلگیری دانشگاه صنعتی با 3000 دانشجو، تقویت دانشگاه بوعلیسینا و قرارگیری دانشگاه علوم پزشکی همدان در تیپ 1 دانشگاهها و قدرت پیدا کردن سایر دانشگاهها شاهدی بر این ادعاست.
نماینده مردم فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سالها پیش پارک علم و فناوری با 50 شرکت دانش بنیان کار خود را آغاز کرد این همان دلایلی است که باعث کسب رتبه برتر همدان در میان 4 استان برتر در حوزه فناوری برتر شده است.
وی با بیان این که اقتصاد دانش بنیان نجات دهنده این کشور است، افزود: افزایش آمار مقالات دانشگاهها نمیتواند جایگاه کشور را قدرت بخشد بلکه اقتصاد دانش بنیان نجات دهنده این کشور است، اگر مقالات دانشگاهها و تولیدات کارخانهها منجر به اقتصاد دانش بنیان نشود هیچ یک از این دو نهاد دردی را دوا نخواهد کرد.
حاجی بابایی با بیان این که امسال بودجههای دانشگاهها به سمت بخش پژوهش سمت و سو مییابد، گفت: پروژههای پژوهشی در دانشگاهها باید توسط دانشجویان و اساتید مدیریت شود.
این مقام مسئول یاد آور شد: باید کارخانهها خود به خود فعالیت خود را به سمت دانشگاهها ببرند و دانشگاهها نیز مقالات خود را بر اساس نیاز کشور و سیستمهای تولیدی کشور تعریف کنند در این صورت سرمایه، استاد و دانشجو در ریل اقتصاد مقاومتی میافتد.
وی با بیان اینکه کشور ما از نظر علمی و اقتصادی بسیج است، عنوان کرد: اقتصاد کشور، اقتصاد بومی است، به گونهای که با تلنگری دچار سونامی نمیشود هرچند که تکنیکها و هارمونیهای نیازمند تقویت و ارتقا است.
حاجی بابایی با تاکید بر این که در عصر حاضر هیچ راهی وجود نداد مگر اینکه بر دانشگاه، دانشجو، مردم و کشور خود تکیه بزنیم، اظهار کرد: در این کشور اراده و اعتماد قدرتمند است هرچند نیازمند تقویت است، لذا روند کنونی جامعه را روندی گذرا میدانیم که باید از آن گذشت و عبرت گرفت.
وی با اشاره به اینکه طبق تعریفی در دنیا، هر ستون بر شالوده خود محکم میماند، بیان کرد: امروزه اروپا به دنبال منافع ایران نیست و برای ایران با آمریکا در نمیافتاد، بلکه به این جمعبندی رسیده است که باید ثابت کند که خود وجود دارد، با این وجود، باید با تمام توان بر پای خود ایستاده و بر اساس اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان حرکت کنیم.
حاجی بابایی افزود: اقتصادی که بتواند عضلات یک کشور را تقویت داده و چهرهای زیبا و به دور از بیماری شکل دهد اقتصاد مقاومتی است در غیر این صورت اقتصاد دلالی است
دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهادانشگاهی، اظهار کرد: ما در سطح ارشد نظام بیشتر صحبت میکنیم در حالیکه باید در گام اول اراده پیشرفت دانشبنیان و سپس برنامه بلند مدت برای دستیابی به این اهداف را داشته باشیم
. رییس جهاددانشگاهی در آیین اختتامیه هفدهمین "جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی" گفت: مهمترین مشکل در امر توسعه کشور، عدم داشتن اراده در پیشرفت این مرز و بوم است
دکتر طیبی با بیان این که باید کشور دانش بنیان اداره شود، افزود: برای پیشرفت کشور باید از افراد خودباور در پستهای مدیریتی استفاده شود به گونهای که خودباوری را در مقام عمل در عرصههای علمی موفق کسب کرده باشد.
رییس جهاددانشگاهی ابراز کرد: دعواهای سیاسی در کشور مانع از برنامهریزیهای دراز مدت میشود که حاصل آن تغییر برنامهها و در نهایت عدم دستیابی به پیشرفت و توسعه کشور است.
وی ادامه داد: با این وجود، کشور دارای استعدادهای بسیاری است و هیچ مشکلی در توسعه فناورانه در زمینههای مختلف وجود ندارد و مدعی هستیم که فناوری و مهندسی این علم متعلق به ماست اما در هرصورت هر کس که بتواند علم را به خدمت جامعه درآورد توانسته به تولید فناوری کمک کند.
دکتر طیبی گفت: ما در مجموعه جهاددانشگاهی سعی کردهایم که جوان ایرانی توانمند در انجام کارهای بزرگ در عرصههای مختلف فرهنگ، علم و فناوری، کارآفرینی و ... تربیت کنیم.
رییس جهاددانشگاهی با بیان اینکه امروز هیچ مشکلی در زمینه پیشرفت علمی در عرصههای مختلف نداریم، گفت: باید در جریان مدیریت کشور تغییری ایجاد کنیم، مدیریت ما مدیریت بستهای است و افرادی در پستهای مدیریتی قرار گرفتهاند که هیچ اعتقادی به استفاده از توان ملی کشور ندارند.
در ادامه سید محمدرضا موالیزاده، اظهار کرد: برپایی جشنواره ملی "پایاننامه سال دانشجویی" ابتکاری ارزشمند از سوی جهاددانشگاهی است که به حق شایسته تقدیر است چرا که این برنامه باعث شده توجه ویژهای به آسیبهای اجتماعی شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی با بیان این که فرهنگ مردمان ایران زمین از مولفههای ازشمند فراوانی برخوردار هستند، اضافه کرد: در کنار رویشهای فکری، معرفتی، اخلاقی و رفتاری که داشتهایم اما شاهد ریزشها نیز هستیم که از جمله آنها میتوان به آسیبهای اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد، حاشیهنشینی، تکدیگری و... اشاره کرد.
موالیزاده با اشاره به محورهایی برای رفع آسیبهای اجتماعی، گفت: از آنجایی که همواره پیشگیری مقدم بر درمان بوده است باید بنا را بر پیشگیری بگذاریم که پیشنیاز پیشگیری، پیشبینی است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان این که نمیتوان انتظار داشت ریشهکنی و درمان قطعی آسیبهای اجتماعی بهصورت جداگانه و انتزاعی از میان مجموعه آسیبهای امکان یابد، چرا که آسیبها یکدیگر را تقویت میکنند، افزود: در دوران گذار از سنت به مدرنیته هستیم و از ویژگیهای این دوره افزایش فرد گرایی در جامعه است که باعث کاهش سرمایه اجتماعی شده که در چنین شرایطی باید با اتخاذ تمهیداتی مناسب و دقیق و مبتنی بر فرهنگ بومی خود به تقویت روحیه جمعگرایی پرداخت. در این حالت وقتی هویت اجتماعی فرد تقویت شود فرد خود را زیر چتر نظارت طبیعی اجتماعی مییابد؛ بیجهت نیست که آنقدر در دین اسلام به همراهی با اجتماع تأکید شده تا جایی که بسیاری از عبادات اجتماعی است.
موالی زاده به نقش مهم گروههای مرجع جامعه، علمای حوزه و دانشگاه، فرهیختگان و اصحاب فرهنگ و هنر ، ادب و رسانه و همه کسانی که دغدغه و عشق به میهن در وجودشان موج میزند در جلوگیری از آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: پژوهشها باید عمیق و دارای محتوای علمی و دقیق و فنی باشد.
وی با اشاره به این که نقش نخبگان فکری در این راستا بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: موتور محرک حرکت به سوی پیشرفت، جوانان مؤمن و متعهد این کشور هستند چرا که پویایی آنان رمز پیشرفت ملت بزرگ ایران است
در ادامه دکترمیر جلال الدین کزازی پژوهشگر برجسته ایران در زبان و ادب فارسی امروز در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره پایان نامه سال دانشجویی اظهار کرد: بسیار خرسندم که بخت با من یار شد و بار دیگر به همدان نخستین کانون تاریخ و تمدن جهان قدم گذاشتم
پژوهشگر برجسته ایران در زبان و ادب فارسی با بیان اینکه متاسفانه دانشگاهها فقط به بحث آموزش میپردازند، گفت: دانشگاهی که تنها به آموزش میپردازد دانشگاه نیست، دبیرستانی بزرگ است.
کزازی با اشاره به اینکه در دانشگاهها دچار نقص هستیم و این نقص باعث میشود که دانشجوی خوبی به جامعه تحویل داده نشود، یادآور شد: دانشگاهی که تنها به آموزش میپردازد دانشگاه نیست و دبیرستانی بزرگ است.
وی با طرح این پرسش که چرا دانشی که در دانشگاه میآموزیم به کار نمی آید؟ پاسخ داد: متاسفانه دانشگاهها با نیازهای کنونی جامعه بیگانه هستند.
کزازی با تاکید بر اینکه دانشگاههای ما تنها به آموزش میپردازند، تصریح کرد: چندی است که بر آن شده که به بحث پژوهش نیز توجه شود اما باید گفت حتی اگر دانشگاهها در پژوهش نیز کارآمد و پیشگام شوند، باز هم دانشگاه آنچه باید نیست.
پژوهشگر برجسته ایران در زبان و ادب فارسی یادآور شد: دانشگاه، آموزش و پژوهش هنگامی بازدهی خواهد داشت که به رده و پایه بینجامد که من آن را اندیشه ورزی مینامم اما دانشگاههای ما به آن رده سوم نمیرسند
سپس آقای دکتر حامد علی اکبرزاده، معاون اطلاع رسانی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی بیانیه هیات داوران را قرائت کردند. متن بیانیه به شرح ذیل می باشد.
استادان، پژوهشگران و دانشجویان گرامی
هفدهمین جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی نیز به مرحله پایانی خود رسید. امروز در حالی به نظاره محصول تلاش جوانان فرهیخته و اندیشمند این سرزمین مینشینیم که این جشنواره، به لطف الهی، امروز در مجامع علمی کشور جایگاهی بس پرارزش دارد. بدون تردید این جایگاه رفیع با تلفیق و همراهی دانش و مجاهدت علمی دانشجویان و دغدغههای فرهنگی مسئولان این جشنواره وزین رقم خورده است و به همین سبب پروردگار بلندمرتبه و مهربان را سپاسگزاریم.
همانگونه که استحضار دارید دوره هفدهم جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی در دو بخش اصلی و ویژه و مجموعاً در شش گروه اصلی و هشت موضوع در بخش ویژه برگزار شد و آثار بسیار ارزشمندی در محورهای مدنظر به دبیرخانه رسید. پس از دریافت آثار داوران محترم در هر گروه طی چهار مرحله به ارزیابی آثار پرداختند و در نهایت، آنچه در پیشرو دارید نتیجه قضاوت بیطرفانه این عزیزان است.
در فرایند داوری و ارزیابی آثار چند شاخص مهم و تأثیرگذار همواره مورد توجه قرار گرفته است که از مهمترین آنها میتوان به کاربردیبودن پایاننامهها اشاره کرد. جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی که گسترش تحقیقات کاربردی را به عنوان یکی از مأموریتهای اصلی خود تلقی میکند، در تمامی فعالیتها و برنامههای علمی خود نیز این شاخص را مورد توجه قرار داده است و جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی نیز از جمله آن فعالیتهاست. توجه به این امر که پژوهشی معطوف به نیازهای جامعه و با رویکردی کاربردی انجام شود، مزیتی مهم محسوب میشود که به راحتی نمیتوان از آن چشمپوشی کرد و به همین دلیل در اغلب پایاننامههای برگزیده در ادوار مختلف جشنواره شاخص کاربردیبودن لحاظ شده است. حاصل آنکه اگرچه در برخی شاخهها پایاننامههای ارزشمند دیگری به لحاظ سطح علمی وجود داشتند اما ملاک کاربردیبودن در انتخاب برگزیدهها تأثیر زیادی داشته است.
در دوره اخیر نیز همچون دوره گذشته سطح پایاننامههای کارشناسیارشد در برخی شاخهها به لحاظ علمی بالاتر از پایاننامههای مقطع دکتری بود و به همین دلیل در این گروهها اثر برگزیده به پایاننامههای کارشناسیارشد اختصاص یافت.
بار دیگر ضمن قدردانی از همه اساتیدی که در این مسیر ما را یاری کردند و سپاسگذاری از دانشجویان شرکتکننده در جشنواره امیدواریم که معرفی آثار برگزیده زمینهساز رشد و تعالی بیش از بیش صاحبان آثار و توسعه علمی کشور باشد.
در پایان اين مراسم ، 9 دانشجوي برگزيده، 30 دانشجوي شايسته تقدير ، استاد برگزیده و نفر برگزیده مسابقه دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه معرفي و تجليل شدند.
اسامی برگزیدگان
گروه علوم انسانی: شاخه دین: گفتمانهای حدیثی نزد جریانهای متقدم امامیه: با رویکرد تاریخ اندیشه،سیدمحمدهادی گرامی،
گروه علوم انسانی: شاخه فلسفه:جایگاه تجربه در روششناسی علمی ابن سینا، روح الله فدایی
گروه علوم انسانی: شاخه زبان و ادبیات فارسی: فرهنگ تحلیلی جامههای ایرانی در ادب فارسی (از آغاز تا دوره مشروطه)، منصوره عرب
گروه علوم انسانی: شاخه حقوق: تحول مفهومی پلیس اداری و معیارهای حاکم بر قانونیبودن اقدامات آن با نگاهی به حقوق فرانسه، میثا کامیاب
گروه هنر و معماری: شاخه هنر: آموزش خلاقیّت محور موسیقی به کودکان (مطالعه موردی: جان کِیج)، زهرا آخوندی
گروه علوم پایه: شاخه فیزیک: ساخت لایه نازک الماس بر سطح زیرلایه استیل و بررسی تاثیر دما و فشار بر آن، حمید مطهری
گروه فنی و مهندسی: شاخه برق:QoE-Driven Channel Allocation and Handoff Management for Seamless Multimedia Transmission in Cognitive 5G Cellular Networks ، محمدجلیل پیران
گروه کشاورزی و منابع طبیعی: شاخه کشاورزی: طراحی و ساخت بیوراکتور مه و ارزیابی سامانه تولید و انتقال مه، امید غلامی بنادکوکی
بخش ویژه: شاخه علوم انسانی – اسلامی:تحليل فرصتطلبي در قراردادهاي بيع متقابل و راهکارهايي براي مديريت آن در چارچوب اقتصاد هزينه مبادله، با توجه به قواعد فقهي (مطالعه موردي فازهاي منتخب ميدان پارس جنوبي)، مهدی اخوان
اسامی تقدیرشدگان:
گروه علوم انسانی: شاخه فلسفه: تحلیل و نقد نظریه چارلز تیلور در باب پیامدهای مدرنیته برای دین و معنویت، وحید سهرابیفر
گروه علوم انسانی: شاخه شاخه ادبیات عرب: مطالعه کاربردشناسی تعادل واژگانی در فرآیند ترجمه خطبههای نهجالبلاغه (موردکاوی پنج ترجمه فارسی: دشتی، شهیدی، جعفری، فیض الاسلام و فقیهی)، رسول فتحی مظفری
گروه علوم انسانی: شاخه زبان و ادبیات انگلیسی:
Exploring Three Decades of TEFL Research in Iran: Conceptions and Practices، محمد امینی فارسانی
گروه علوم انسانی: شاخه علوم اجتماعی: مطالعه تطبيقي- تاريخي زمينه و ريشههاي اجتماعي شكاف دولت - ملت با تأكيد بر ايران (1357-1304)، مهدی مالمیر
گروه علوم انسانی: شاخه حقوق: نقش مصلحت در تقنین و اجرای مجازات های حدی،حامد رستمی نجف آبادی
گروه علوم انسانی: شاخه علوم سیاسی: بررسی مقایسهای رویکرد نظری و عملی سیاست خارجی امام خمینی(ره) با نظریههای انتقادی و هنجاری از رهیافت غیر بنیادی در روابط بینالملل، محمد محمودی کیا
گروه علوم انسانی: شاخه مدیریت:
EXPLORING FACTORS AFFECTING ON IDEA GENERATION OF NEW PRODUCT DEVELOPMENT: A CROSS NATIONAL STUDY IN HIGH-TECH INDUSTRIES ، کامران داوری نیکو
گروه علوم انسانی: شاخه مدیریت: طراحی و توسعه الگویی جهت ارزیابی کارایی شعب بانکها براساس رویکرد تحلیل پوششی دادههای چندبخشی- چنددورهای، مسلم نیلچی
گروه علوم انسانی: شاخه اقتصاد: سنجش و بررسی مصرف آب در بخشهای اقتصادی ایران و استان یزد، مهران زارعی
گروه علوم انسانی: شاخه روانشناسی: طراحی، اجرا و بررسی اثربخشی بسته روان درمانی معنوی برای نوجوانان دچار اختلال سلوک: یک کارآزمایی بالینی تصادفی با گروه کنترل،مریم سلمانیان
گروه علوم انسانی: شاخه کتابداری: طراحی پروفایل کاربردی فرادادهای و ثبت فراداده برای سازماندهی اشیای محتوایی کتابخانههای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ناهید گویلی کیلانه
گروه علوم انسانی: شاخه تاریخ: وقف در ایران: از ورود اسلام تا سده هفتم هجری، علی اصغر چاهیان بروجنی
گروه علوم انسانی: شاخه تربیت بدنی: تأثیر 12 هفته تمرینات هوازی، قدرتی و ترکیبی بر تغییر پذیری ضربان قلب (HRV) و برخی ویژگیهای ساختاری قلب مردان دیابتی نوع 2 مبتلا به نوروپاتی محیطی،الهه پیرعلایی
گروه هنر و معماری: شاخه هنر:مطالعه تطبیقی طرح و نقش قالیهای کردی خراسان، با منطقه کردستان در طی سه دهه اخیر و ارائه یک اثر طراحی مبتنی بر مطالعات، اکرم بخشی امقانی
گروه هنر و معماری: شاخه معماری: تبیین فرایند قانونی و اجرایی سلب و تأمین حقوق مالکانه در طرحهای نوسازی شهری (موردپژوهی: پروژه بزرگراه امام علی در محلات اتابک و مینابی)، ابراهیم دلایی میلان
گروه علوم پایه : شاخه شیمی: مطالعه واکنشهای چند جزئی در حضور کاتالیزورهای سبز برای سنتز ترکیبات هتروسیکل پنج و شش عضوی دارای نیتروژن و اکسیژن، فرزانه محمدپور
گروه فنی و مهندسی: شاخه عمران: توسعه مدلهای آزمایشگاهی و عددی برای مطالعه مقاومت نهایی اتصالات لولهای تقویت شده با صفحات خارجی، حسین نصیرائی
گروه فنی و مهندسی: شاخه کامپیوتر: چارچوبی مدلرانده برای توسعۀ سیستمهای چندعاملی در محیطهای واکنش اضطراری، سمانه حسین دوست
گروه فنی و مهندسی: شاخه شیمی: بهکارگیری فناوریهای احتراقي و پلاسما در تولید کاتاليستهای نانوساختار بر پايه MgAl2O4 جهت توليد بيوديزل، بهگام رحمانی وحید
گروه کشاورزی و منابع طبیعی: شاخه کشاورزی: تهیه نانو ساختارهاي آلبومین به روش امولسیونسازي و نوسانگر پیزوالکتریک فراصوت و ارزیابی محصول به عنوان حامل کورکومین، نرگس شاهقلیان
گروه کشاورزی و منابع طبیعی: شاخه منابع طبیعی: تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد تولید مثل و تغییرات فیزیولوژیک مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، عرفان اکبری نرگسی
گروه علوم پزشکی و دامپزشکی: شاخه پزشکی: بررسی تأثیر برنامه خودمدیریتی بر خودکارآمدی، رفتارهای خودمراقبتی و وضعیت سلامت در سالمندان مبتلا به نارسایی قلبی، طیبه آقامحمدی
گروه علوم پزشکی و دامپزشکی: شاخه پزشکی: بررسی تأثیر مهار مسیر پیامرسانی PI3k/Akt/mTOR با استفاده از Idelalisib در افزایش اثر پروآپوپتوتیک آرسنیک تری اکساید (AS2O3) در سلولهای لوسمی پرومیلوسیتیک حادNB4 ، مریم سادات داداشی
بخش ویژه: شاخه مطالعات فرهنگی: طراحی الگوی تحول فرهنگ یادگیری دانشجویان (مطالعه موردی: دانشگاه شهید بهشتی)، زهرا معارف وند
بخش ویژه: شاخه خودمراقبتی و سبک زندگی سالم: طراحی مدل بهبود سواد سلامت الکترونیک افراد ناشنوا در ایران،طاهره ناصری بوری آبادی
بخش ویژه: شاخه علوم انسانی – اسلامی: امکانسنجی کاربست مؤلفههای سرمایههای اجتماعی اسلامی در مدارس متوسطه دوم شهر تهران: باتوجه به سند تحول بنیادین آموزش وپرورش، محدثه فرجی
بخش ویژه: شاخه اقتصاد مقاومتی: شناسایی عوامل اثرگذار بر تغییر رفتار مصرفکنندگان نسبت به کالای ملی با رویکرد بازاریابی اجتماعی در راستای اقتصاد مقاومتی (مورد مطالعه: صنعت پوشاک مردانه ایران)، حسنعلی محسنی
بخش ویژه: شاخه علوم انسانی – اسلامی: تحلیل مفهومیکرامت در قرآن و روایات در پرتو دانش معناشناسی و ملاکهای سنجش آن در رفتار ارتباطی، مریم قاسم احمد
بخش ویژه: شاخه شهرسازی و معماری اسلامی: تبیین اصول راهبردی سبک زندگی ایرانی-اسلامی مؤثر در معماری مطلوب مسکن، رضا حسینپور
بخش ویژه: فرهنگ عمومی: اخلاق و طنز با رویکرد اسلامی، مهدی فدایی
استاد برگزیده: دکتر میر جلال الدین کزازی
همچین در پایان این مراسم خانم مریم عابدی به عنوان نفر برگزیده مسابقه دفاع سه دقیقه ای معرفی و از ایشان تقدیر به عمل آمد.