-
640 اثر در مرحله داوری جایزه کتاب سال دانشجویی
شنبه 31 شهریور 1397
640 اثر در مرحله داوری جایزه کتاب سال دانشجویی
عادل تقوی از ارسال 640 اثر به دبیرخانه جایزه کتاب سال خبر داد و گفت: از 640 آثاری که تا 15 مردادماه سال جاری به دبیرخانه جایزه کتاب سال ارسال شد نیمی از کتاب‌ها در حوزه علوم انسانی است.

عادل تقوی، رئیس انتشارات جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره بیست و پنجمین جایزه کتاب سال دانشجویی گفت: 15 مرداد ماه انتهای فراخوان جایزه کتاب سال دانشجویی بود که 640 اثر به دبیرخانه رسیده است. در حال حاضر در مرحله داوری آثار قرار داریم.

 تقوی گفت: خوشبختانه امسال سومین سالی است که داوری آثار با همکاری خانه کتاب و دبیرخانه جایزه کتاب سال انجام می‌شود و تمامی آثار تا 15 مهر ماه داوری خواهند شد و فرایند داوری‌ها به اتمام خواهد رسید.

وی گفت: بیشترین آثار ارسالی در رشته علوم انسانی است که 50 درصد آثار را به خود اختصاص داده و حوزه‌های فنی-مهندسی، پزشکی و دامپزشکی در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

 رئیس انتشارات جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: امسال در جایزه کتاب سال دانشجویی بخش‌های جنبی و ویژه‌ای هم خواهیم داشت، از جمله بخش آسیب‌های اجتماعی  و فرهنگی علوم و مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم که در این بخش از افراد خاص و پرکار به تقدیر و تجلیل خواهیم پرداخت. همچنین طبق روال هر ساله در جایزه کتاب سال دانشجویی از یک نفر به عنوان خادم کتاب تقدیر به عمل خواهد آمد. 

 گفتنی است نتایج داوری همزمان با مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد و یک هفته قبل از مراسم اختتامیه نشست خبری برای اهالی رسانه برگزار خواهد شد.

.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved