این کتاب در راستای ایجاد یک پل ارتباطی بین تکنولوژی مواد غذایی و مکانیک صنایع غذایی، بین صنعتگران و مهندسان حرفه ای، بین طراحان ماشین و اپراتورها، بین فروشندگان و خریداران ماشین آلات صنایع غذایی و همچنین بین تولید کنندگان مواد غذایی و مصرف کنندگان میباشد. این کتاب یک زمینه کلی فنی و مکانیکی برای ماشین آلات اساسی فرآوری مواد غذایی فراهم میکند. این کتاب همچنین به دانشجویان رشته های مهندسی ماشینهای صنایع غذایی، مهندسی صنایع غذایی، مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک بیوسیستم کمک میکند تا به راحتی کارکرد ماشینها را درک کرده و در یک سطح فنی بالا امکان استفاده صحیح و کامل از تجهیزات مربوطه و تصمیم گیری دقیق برای طراحی کارخانجات، توانایی طراحی و ساخت ماشین آلات جدید، بهینه سازی و سرویس ماشین آلات و تحقیق و توسعه را داشته باشند.