نیازهای غذایی گاو شیری .
نویسنده:
آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی
مترجم:
ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، صادق هاشمی، حسین ایمانی، محمدحسن مرتضوی، اشکان فکری
سال نشر:
1402
صفحه:
850
نوبت چاپ:
2

از زمان انتشار اولین کتابچه در مورد نیازهای مواد مغذی حیوانی در سال 1945 (بخش گاو شیری شامل 21 صفحه)، مجموعه کمیته تحقیقات ملی در مورد نیازهای مواد مغذی گاو شیری به ابزاری ضروری برای دانشجویان، معلمان، محققان و صنعت گاو شیری تبدیل شده است. هفتمین ویرایش اصلاح شده بیش از 380 صفحه بود. اطلاعات، معادلات و اخیراً نرم افزارهای ارائه شده در این نشریات به صنایع گاو شیری کمک کرده است تا کارایی استفاده از مواد مغذی را بهبود بخشد، اثرات زیست محیطی تولید شیر را کاهش دهد و سلامت گاوهای شیری را بهبود بخشد. به‌روزرسانی‌های این نشریه عموماً منعکس‌کننده بهبودهای تدریجی است که با سرعت تولید داده‌های جدید مطابقت دارد. گاهی اوقات، زمانی که نسخه‌ها به‌روزرسانی شدند، تغییراتی در مقیاس بزرگ‌تر ایجاد شد، اما داده‌های مورد نیاز برای ایجاد این تغییرات بزرگ‌تر ممکن است به سال‌های زیادی برای جمع‌آوری نیاز داشته باشد.

فصل 1: تعریف احتیاجات /25

 فصل 2: ماده خشک مصرفی /32

 فصل 3: انرژی /60

فصل 4: چربی 96

 فصل 5: کربوهیدراتها 129

 فصل 6: پروتئین 155

 فصل 7: مواد معدنی 225

 

 

فصل 8: ویتامینها 347

 

فصل 9: آب 393

 فصل 10: نیازهای تغذیهای گوساله جوان 420

 فصل 11: 527

 فصل 12: گاوهای دوره خشک و انتقال 552

 فصل 13: سیستمهای پرورش گاو شیری 598

 فصل 14: تغذیه گاو شیری و محیط 619

 فصل 15: فرآوردههای فرعی 647

 فصل 16:  افزودنیهای خوراکی 682

 فصل 17: عوامل مسمومیتزا برای گاوهای شیری 695

 فصل 18: ارزیابی خوراک 719

 فصل 19: ترکیبات مواد مغذی خوراکها 740

 فصل 20: معادلات و توصیف مدل 796

 فصل 21: جداول احتیاجات غذایی و ضمیمه‌ها/913

 

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved