در امر پرورش و نگهداري طيور، استفاده از ساختمان كمك مؤثري به كنترل عوامل محيطي مي نمايد كه اين امر موجب استفاده بهتر از مواد غذايي و در نتيجه افزايش توليد مي شود زيرا اگر شرايط محيطي مطلوب نباشد قسمت اعظم انرژي مصرف شده توسط مرغ صرف گرم كردن و يا خنك كردن بدن مي شود.
تغذيه طيور نيز از اهميتي خاص برخوردار است زيرا اولاً حدود 60 تا 70 درصد هزينه توليد يك مرغداري را هزينه غذا تشكيل مي دهد و ثانياً هنگامي مي توان گفت كه يك مرغ سالم است كه توليد آن ايده آل باشد. بنابراين تغذيه صحيح چه از لحاظ اقتصادي و چه از نظر سلامتي نقش اساسي را در پرورش طيور ايفا مي كند.
در اين كتاب بعد از ارائه مقدمه، به تشريح و فيزيولوژي پرداخته و سپس مباحث بهنژادي جوجه كشي، پرورش و نگهداري، اصول جايگاه طيور، تغذيه و مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور را بررسي مي كند.
همچنين مؤلف در كتاب حاضر مباحث احتياجات غذايي طيور، بازاريابي تخم مرغ، بازاريابي گوشت مرغ، بهداشت و كنترل امراض و انگل ها را ارائه مي دهد.
كتاب« اصول علمي و عملي پرورش طيوري» در 328 صفحه و به قيمت 38 هزار ريال در اختيار علاقه مندان قرار دارد.
مقدمه
تشريح و فيزيولوژي
به نژادي
جوجه كشي
پرورش و نگهداري
اصول جايگاه طيور
تغذيه
مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور
احتياجات غذايي طيور
بازاريابي تخم مرغ
بازاريابي گوشت مرغ
بهداشت و كنترل امراض و انگلها
منابع مورد استفاده
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|