جوشکاری آلومینیوم و آلیازهای آن
نویسنده:
جین ماترز
مترجم:
مرتضی شمعانیان- عباد راستکردار
سال نشر:
1404
صفحه:
376
نوبت چاپ:
4

کتاب جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن یک درک کلی از نکات لازم در مورد جوشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن ارائه می‌دهد و شامل مطالبی در زمینه متالورژی جوشکاری، انواع آلیاژهای آلومینیوم، آماده‌سازی برای جوشکاری، طراحی جوش، فرایندهای جوشکاری رایج، دستورالعمل‌های جوشکاری و تأیید جوشکار، عیوب جوش و کنترل کیفیت می‌باشد.

فصل اول: مقدمه بر جوشکاری آلومینیوم

مقدمه

مشخصات آلومینیوم 

شکل محصولات 

جوشکاری: برخی از تعاریف

فصل دوم: متالوژی جوشکاری 

مقدمه 

مکانیزم های استحکام دهی 

مشکلات جوش پذیری آلومینیوم 

افت استحکام در اثر جوشکاری 

متالوژی آلیاژهای ویژه 

انتخاب فلز پر کننده 

فصل چهارم: آماده سازی برای جوشکاری/ 

مقدمه

انبار کردن و جابجایی 

برشکاری قومی پلاسما 

برشکاری با پرتولیزر

برشکاری با جت آب

برشکاری مکانیکی

تمیز کاری و چربی زدایی 

 

فصل پنجم: طراحی جوشکاری

مقدمه 

دسترسی برای جوشکاری

سرعت جوشکاری 

موقعیت جوشکاری 

آماده سازی لبه و طراحی اتصال 

پیچیدگی 

اصلاح پیچیدگی

استحکام خستگی اتصال های جوش شده 

فصل ششم: جوشکاری 

مقدمه 

اصول فرآیند 

جوشکاری ماشینی- خودکار 

جوشکاری نقطه ای و کام 

فصل هفتم: هفتم جوشکاری

مقدمه 

اصول فرآیند

مواد مصرفی جوشکاری 

تکنیک ها و دستورالعمل های جوشکاری

جوشکاری ماشینی و رباتیک 

جوشکاری گاز الکتریکی ماشینی 

جوشکاری نقطه ای 

 فصل هشتم: سایر فرآیندهای جوشکاری

مقدمه

جوشکاری قوسی پلاسما 

جوشکاری لیزر 

جوشکاری با پرتو الکترونیکی

جوشکاری اصطکاکی 

 فصل نهم: فرآیندهای جوشکاری مقاومتی

مقدمه 

منابع توان 

شرایط سطحی و آماده سازی

جوشکاری نقطه ای 

جوشکاری درزی 

جوشکاری جرقه ای لب به لب 

 فصل دهم: تأیید جوشکار و دستورالعمل های جوشکاری

مقدمه

دستور العمل های جوشکاری

تأیید جوشکاری

 فصل یازدهم: عیوب جوش و کنترل کیفی

مقدمه

عیوب جوشکاری قوسی

روش های آزمایش غیر مخرب

 پیوست 

 کتابنامه 

 واژه نامه انگلیسی به فارسی 

 نمایه

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
فنی و مهندسی مواد و متالوژی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved