مقدمه ناشر 5
پیشگفتار 7
فصل اول: دانه ذرت 19
دانه ذرت 19
فرآوری ذرت 26
آثار محیطی کشت ذرت 27
ویژگیهای تغذیه ای ذرت 27
فرآوری ذرت برای افزایش ارزش تغذیه ای 28
محتوای آمیلوز در نشاسته ذرت 36
نشاسته مقاوم 38
بهینه کردن شرایط فرآوری 38
دانه ذرت غلتک زده شده و دانه ذرت کامل 38
ذرت با رطوبت بالا 40
ذرت فلیکه شده با بخار 42
اجزای محدودکننده هضم در دانه غلات 45
پوشش دانه 46
اندازه جوانه 49
آندوسپرم شاخی 50
سختی آندوسپرم 51
محدودیت های احتمالی در مصرف ذرت 53
اسیدوز 53
مایکوتوکسین ها 53
افلاتوکسین ها 53
وومیتوکسین (دئوکسینیوالنول؛ Deoxynivalenol) 54
زیرالنون 55
اکراتوکسین 55
فومونیزین ها 55
اشریشیاکولای مقاوم به اسید 55
واریته های GMO 56
مصرف دانه ذرت در نشخوارکنندگان 56
مصرف دانه ذرت در طیور 57
مصرف دانه ذرت در خرگوش ها 57
مصرف دانه ذرت در ماهی 58
آسیاب مرطوب ذرت 58
ذرت شکسته 63
منابع 84
فصل دوم: کنجاله گلوتن ذرت 89
کنجاله گلوتن ذرت 89
ویژگیهای تغذیه ای 90
محدودیت های احتمالی کنجاله گلوتن ذرت 91
آلودگی به مایکوتوکسین 91
استفاده از کنجاله گلوتن ذرت در نشخوارکنندگان 91
قابلیت هضم و محتوای انرژی 92
ارزش پروتئین کنجاله گلوتن ذرت 92
کنجاله گلوتن ذرت در جیره گاوهای شیری 93
کنجاله گلوتن ذرت در جیره گاوهای در حال رشد 93
کنجاله گلوتن ذرت در جیره گوسفند 94
کنجاله گلوتن ذرت در جیره بزها 94
کنجاله گلوتن ذرت در جیره طیور 94
کنجاله گلوتن ذرت در جیره خرگوش ها 95
کنجاله گلوتن ذرت در جیره ماهی 96
قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 96
سالمون آتلانتیک (Salmo salar) 97
تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) 97
کنجاله گلوتن ذرت در جیره سختپوستان 98
میگوی سفید اقیانوس آرام (Litopenaeus vannamei) 98
پپتیدهای ذرت 98
آثار پپتیدهای ذرت بر کاهش سطح الکل خون 99
آثار ضد فشار خون پپتیدهای ذرت 100
آثار ضد سرطانی پپتیدهای ذرت 101
آثار آنتیاکسیدانی پپتیدهای ذرت 101
زیگزانتین 102
آثار پپتیدهای پروتئین ذرت در تغذیه دام 104
منابع 109
فصل سوم: خوراک گلوتن ذرت 117
خوراک گلوتن ذرت 117
محدودیتهای احتمالی 120
خوراک گلوتن ذرت در نشخوارکنندگان 120
ارزش تغذیهای 120
ارزش انرژی 120
ارزش پروتئین 121
قابلیت دسترسی فسفر 122
خوشخوراکی و رفتار مصرف خوراک 122
مصرف خوراک گلوتن ذرت در گاوهای شیری 122
مصرف خوراک گلوتن ذرت در گاوهای خشک 124
خوراک گلوتن ذرت مرطوب 124
خوراک گلوتن ذرت خشک 126
فیبر ذرت اصلاحشده 126
مصرف خوراک گلوتن ذرت در گوسفند 126
مصرف خوراک گلوتن ذرت در بزها 127
مصرف خوراک گلوتن ذرت در طیور 127
مصرف خوراک گلوتن ذرت در خرگوشها 127
مصرف خوراک گلوتن ذرت در ماهی 128
تیلاپیا 128
گربه ماهی 128
قزلآلای رنگین کمان 129
منابع 135
فصل چهارم: جوانه ذرت و کنجاله جوانه ذرت 141
کنجاله جوانه ذرت 141
فرآیند تولید کنجاله جوانه ذرت 144
ویژگی های تغذیه ای کنجاله جوانه ذرت 145
جوانه ذرت 146
محدودیت های احتمالی 147
فسادپذیری 147
اسیدفایتیک 147
مصرف جوانه و کنجاله جوانه ذرت در نشخوارکنندگان 148
گاو شیری 148
گاوهای در حال رشد و گوسفند 149
استفاده از جوانه ذرت در جیره گاوهای شیری 152
استفاده از جوانه ذرت در جیره گاوهای در حال رشد و گوسفند 153
استفاده از کنجاله جوانه ذرت در جیره طیور 154
جوجه گوشتی 154
مرغ های تخمگذار 155
استفاده از جوانه ذرت در جیره طیور 156
استفاده از کنجاله جوانه ذرت در جیره خرگوش ها 156
استفاده از کنجاله جوانه ذرت در جیره ماهی 157
گربه ماهی چنل (Ictalurus punctatus) 157
تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) 157
منابع 172
فصل پنجم: سبوس ذرت 179
سبوس ذرت 179
ویژگی های تغذیهای 182
محدودیت های احتمالی 183
مصرف سبوس ذرت در نشخوارکنندگان 183
قابلیت هضم و محتوای انرژی 184
ارزش پروتئین 184
مصرف سبوس ذرت در گاوهای شیری 185
مصرف سبوس ذرت در گاو گوشتی 186
مصرف سبوس ذرت در گوسفند و بز 187
مصرف سبوس ذرت در طیور 187
جوجه های گوشتی 188
مرغهای تخمگذار 189
مصرف سبوس ذرت در خرگوش ها 189
مصرف سبوس ذرت در ماهی 190
تیلاپیای نیل و تیلاپیای سینه قرمز 190
گربه ماهی چنل 191
منابع 197
فصل ششم: خیساب ذرت 205
خیساب ذرت (Corn steep liqour) 205
خیساب ذرت در تغذیه نشخوارکنندگان 207
خیساب ذرت به عنوان بهبوددهنده قابلیت هضم 209
خیساب ذرت در تغذیه گاوهای شیری 210
خیساب ذرت در تغذیه ماهی 211
خیساب ذرت به عنوان چسباننده پلت 212
خیساب ذرت در تغذیه طیور 212
استفاده از اسیدهای آلی در تغذیه طیور 214
اسیدهای آلی و جلوگیری از فساد خوراک 214
اسیدهای آلی و هضم و جذب مواد خوراکی 214
اسیدهای آلی و هضم پروتئین 215
اثر اسیدهای آلی بر جذب مواد معدنی 216
اثر اسیدهای آلی بر متابولیسم 216
آثار محرک رشد اسیدهای آلی 217
اثر اسیدهای آلی بر مرفولوژی روده 217
اسیدهای آلی و ویژگی ضد میکروبی 218
اسیدی های آلی بهعنوان منبع انرژی در روده 222
فرم اسید یا نمک اسیدهای آلی 222
منابع 227
فصل هفتم: دانه تقطیری ذرت 231
دانه تقطیری ذرت 231
پراکنش تولید دانه های تقطیری 234
فرآیند تولید اتانول (آسیاب خشک) 234
دانه های تقطیری با پروتئین بالا 235
DDGS با چربی پایین 235
کارخانه تقطیر ویسکی 236
آثار زیستمحیطی 237
هزینه انرژی 237
محصولات جانبی ذرت دستکاری شده از لحاظ ژنتیکی 237
ویژگی های تغذیه ای 238
پروتئین و اسیدهای آمینه در محصولات جانبی تقطیری 239
چربی ها در محصولات جانبی تقطیری 240
فیبر در محصولات جانبی تقطیری 241
دانه های تقطیری با و بدون محلول ها 241
محدودیت های احتمالی 241
مسمومیت با گوگرد 241
مایکوتوکسینها 242
مس 242
مصرف داه های تقطیری در نشخوارکنندگان 243
قابلیت هضم و محتوای انرژی 243
ارزش پروتئین و فسفر 244
مقایسه با دیگر اجزاء کنسانتره 244
مصرف محصولات جانبی تقطیری در گاو شیری 245
مصرف محصولات جانبی تقطیری در گاوهای گوشتی 246
مصرف محصولات جانبی تقطیری در بز و گوسفند 247
مصرف محصولات جانبی تقطیری در طیور 248
جوجه های گوشتی 248
مرغ های تخمگذار 249
بوقلمون 250
اردکها 250
مصرف محصولات جانبی تقطیری در خرگوش ها 250
مصرف محصولات جانبی تقطیری در ماهی 251
منابع 265
فصل هشتم: کاه ذرت 275
کاه ذرت 275
فرآوری کاه ذرت 277
مدیریت علوفه، تولید 277
برداشت 278
ذخیره سازی 279
سیلوسازی 280
آثار زیست محیطی 281
ویژگی های تغذیه ای کاه ذرت 281
محدودیت های کاه ذرت 282
مصرف کاه ذرت در نشخوارکنندگان 282
خوشخوراکی کاه ذرت 283
قابلیت هضم کاه ذرت 284
چرا روی کاه ذرت 285
برش دادن و حمل کاه ذرت 288
مصرف کاه ذرت در گاو گوشتی 288
مصرف کاه ذرت در گاوهای شیری 289
مصرف کاه ذرت در گوسفند 290
سیلاژ کاه ذرت 291
مصرف کاه ذرت در گاوهای گوشتی 293
مصرف کاه ذرت در گوسفند 293
کاه ذرت سبز 293
مصرف کاه ذرت در خرگوش ها 294
منابع 300
فصل نهم: گرز ذرت 307
گرز ذرت 307
مدیریت علوفه، برداشت 309
سیلوسازی 309
ویژگی های تغذیه ای گرز ذرت 309
محدودیتهای احتمالی 310
مصرف گرز ذرت در نشخوارکنندگان 310
ارزش انرژی و قابلیت تجزیهپذیری 312
مصرف گرز ذرت در گاوهای شیری 312
مصرف گرز ذرت در گاوهای در حال رشد 313
مصرف گرز ذرت در گوسفند 314
مصرف گرز ذرت در طیور 314
مصرف گرز ذرت در غازها 315
مصرف گرز ذرت در خرگوش ها 315
مصرف گرز ذرت در اسب و الاق 316
منابع 325
فصل دهم: چوب بلال 329
چوب بلال 329
ویژگیهای تغذیه ای 330
مصرف چوب بلال در نشخوارکنندگان 331
خوشخوراکی 331
قابلیت هضم و تجزیه پذیری 331
چوب بلال در جیرههای مکمل شده 332
مصرف چوب بلال در گاوهای شیری 332
مصرف چوب بلال در گاوهای در حال رشد 333
مصرف چوب بلال در گوسفند 333
مصرف چوب بلال در بزها 334
چوب بلال تیمارشده با مواد شیمیایی 334
مصرف چوب بلال تیمارشده در گاوهای شیری 334
مصرف چوب بلال تیمارشده در گاوهای در حال رشد 335
مصرف چوب بلال تیمارشده در گاومیش مردابی 335
مصرف چوب بلال تیمارشده در گوسفند 335
مصرف چوب بلال تیمارشده در طیور 337
مصرف چوب بلال تیمارشده در خرگوش ها 337
مصرف چوب بلال تیمارشده در ماهی 338
منابع 341
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|