فصل اول:  تاریخچه میکروبیولوژی مواد غذایی / 2
فصل دوم:  عوامل مؤثر بر میکروب ها در غذا / 20
فصل سوم: گونه های سالمونلا / 72
فصل چهارم:  گونه های کمپیلوباکترها / 106
فصل پنجم:  اشریشیا مولد خونریزی روده ای ( انتروهمواژیک) / 129
فصل ششم: یرسینیا انتروکولیتیکا / 164
فصل هفتم: گونه های شیگلا / 184
فصل هشتم:  گونه های ویبریو / 200
فصل نهم:  لیستریا منوسیتوژنز / 218
فصل دهم: استافیلو کو کوس اروئوس / 252
فصل یازدهم:  کلسریدیوم بوتولینوم / 278
فصل دوازدهم:  کلستریدیوم پرفرینجنس / 312
فصل سیزدهم:  باسیلوس سرئوس / 334
فصل چهاردهم: کپک ها / 348
فصل پانزدهم:  ویروس ها و پریون ها / 386
نمایه / 417