وارد شوید
|
ثبت نام کنید
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی سازمان
اساسنامه سازمان
افتخارات و دستاوردها
بانک کتاب
جستجو در کتاب
هنر و معماری
علوم پایه
علوم پزشكي
كشاورزي و منابع طبیعی
فنی و مهندسی
علوم انسانی
رویدادها
کتاب سال دانشجویی
پایان نامه سال
پایان نامه سه دقیقه ای
کتاب سه دقیقه ای
کنفرانس پژوهشهای نشر
مسابقه کتابخوانی
شعب و فروشگاه ها
مجلات
اخبار
پیشنهاد چاپ
چندرسانه ای
گزارش تصویری
فیلم
صوت
ثبت نام
ورود
كشاورزي و منابع طبیعی
علفهای هرز مزارع گندم وروشهای کنترل آنها
روش های آزمایشگاهی درعلوم باغی وزارعی
تنش شوری درگیاهان
تولید ورمی کمپوست برای کشاورزی پایدار
فیزیولوژی بعد ازبرداشت
میوه کاری
راهنمای تولید مثل درگاوهای شیری وگوشتی
اخلاق درعلوم کشاورزی
آزمایشات بذر
مروری جهانی از روش های مناسب ترویج کشاورزی و خدمات مشاوره ای
نیاز آبی برای آبیاری و محیط زیست
فیزیولوژی تنش های محیطی در گیاهان
علف های هرز، روش های مبارزه و مدیریت پایدار تلفیقی آنها
گیاهان صنعتی
به نژادی گیاهان زراعی برای بهبود صفات کیفی
روش تحقیق در علوم زیستی (با تاکید بر کشاورزی)
اصول و طراحی ماشین های بزرگ آبیاری بارانی
تکنولوژی فراوری میوه های خشک و کنترل کیفیت آنها
میوه کاری
فیزیولوژی بعد از برداشت
طراحی محصول- روش های عملی برای توسعه نظام مند طراحی محصولات جدید
نظام های انتقال اطلاعات کشاورزی
آموزش نرم افزار spss
کنترل آفات و علف های هرز به وسیله دشمنان طبیعی (مقدمه ای بر کنترل بیولوژیک)
آشنایی با مهمترین درختان، درختچه ها و پیچ های زینتی
فیزیولوژی گیاهان زراعی
مبانی کشاورزی پایدار
دستنامه گیاهان زینتی رایج در فضای سبز ایران
جغرافیای جمعیت تهران
کارایی تولید اکوسیستم های زراعی
راهنمای مدیریت علف های هرز در مزارع ذرت ایران
اصول اطلاح نباتات
زیست فناوری گیاهی- دستکاری ژنتیکی گیاهان
آناتومی گیاهان
زراعت نوین
مبانی تربیت و هرس درختان میوه معتدله
کشت بدون خاک توت فرنگی راهنمای علمی و عملی
کشاورزی تطبیقی
معرفی گیاهان حاوی ترکیبات حشره کش
زراعت نوين
مبانی تربيت و هرس درختان ميوه معتدله
آزمايشگاه کشت بافت و بيوتکنولوژی گياهی
درخت شناسی (عمليات درس درخت شناسی1)
مديريت پرورش طيور
بوم شناسی بذر
طرح آزمايشات کشاورزی (۱)
مقدمه ای بر اصول علمی و عملی کنترل علفهای هرز
مديريت غيرشيميايی علف های هرز اصول، مفاهيم و فناوری
آزمون های جوانه زنی و قدرت بذر
پرورش و اصلاح قارچ خوراکی تکمه ای سفيد
علوم و تکنولوژی بذر
راهنمای شناسايی و کاربد ۲۲۰ گياه پوششی در فضای سبز ويژه مناطق گرمسير و نيمه گرمسير
اکولوژی علف های هرز و گياهان مهاجم
روش های آزمون سلامت بذر
فيزيولوژی گياهان زراعی
کاربرد مواد معدنی در تغذيه گياهان زراعی
اصول اصلاح نباتات
آبياری عمومی (اصول و عمليات)
تقويم باغبانی و فضای سبز
پرورش و اصلاح قارچ خوراکی تکمه ای سفيد
خدمات مشتریان
پاسخ به پرسش های متداول
قوانین و مقررات
درباره ما
تماس با ما
شکایات
دسترسی سریع
پیشنهاد چاپ
جستجوی کتاب
پیوندها
دفتر مقام معظم رهبری
دفتر مرکزی جهاددانشگاهی
فروشگاه کتاب شانزده
سایت قدیم
تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved