وارد شوید
|
ثبت نام کنید
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی سازمان
اساسنامه سازمان
افتخارات و دستاوردها
بانک کتاب
جستجو در کتاب
هنر و معماری
علوم پایه
علوم پزشكي
كشاورزي و منابع طبیعی
فنی و مهندسی
علوم انسانی
رویدادها
کتاب سال دانشجویی
پایان نامه سال
پایان نامه سه دقیقه ای
کتاب سه دقیقه ای
کنفرانس پژوهشهای نشر
مسابقه کتابخوانی
شعب و فروشگاه ها
مجلات
اخبار
پیشنهاد چاپ
چندرسانه ای
گزارش تصویری
فیلم
صوت
ثبت نام
ورود
كشاورزي و منابع طبیعی
اطلس آناتومی ساقه گیاهان ایران
علم و فناوری کشاورزی ارگانیک (زیستی)
ردیابی و تشخیص پروکاریوت های بیماری زای گیاهی
راهنمای تغذیه گیاهی (جلد اول)
کشاورزی پایدار: پارادایم نوین تحقیق و توسعه کشاورزی
مدیریت شوری
هیدرو پونیک: راهنمای کامل و عملی کشت بدون خاک
خشک میوه ها (پسته، بادام، گردو، فندق، پکان و شاه بلوط)
درختان شهری
چمن (شناسایی، کاشت و نگهداری)
درختان و درختچه های زینتی
تولید و فرآوری گیاه دارویی آلوئه ورا (صبر زرد)
زراعت دانه های روغنی
فیزیولوژی بذر و جنبه های کاربردی آن در کشاورزی
راهکار کنترل خشکسالی در باغات دیم(مطالعه موردی:باغات انجیر دیم)
کشاورزی شهری : توسعه و ترویج آن
ماشین ها و تجهیزات مورد استفاده در فضای سبز
بررسی نقش مواد آلی در نگه داشت رطوبت خاک برای مقابله با خشکسالی
نابسامانی ها آفات و بیماری های قارچ خوراکی
ریز ازدیادی گیاهان زینتی در شرایط درون شیشه ای «دستورالعمل ها»
معماری سبز
احداث و نگهداری بام سبز
بیماری شناسی گیاهی و بیماریهای گیاهی
روش ها و تکنیک های نوین آزمایشگاهی در علوم زراعی
آمار و احتمالات (کاربرد در کشاورزی )
روش تحقیق در علوم زیستی (با تأکید بر کشاورزی )
بامبو (ویژگی های اکولوژیکی آن )
زراعت و تولید حبوبات
رویکرد سیستمی در ترویج و توسعه کشاورزی با تأکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی
تغذیه درختان میوه
کاربرد قارچ های میکوریزا در کشاورزی پایدار و خاک های شور و خشک
کشاورزی پایدار
تکامل گیاهان زراعی (نگاهی تاریخی به اهلی سازی گیاهان توسط بشر )
فیزیولوژی درختان میوه : رشد و نمو
تولید بذر در محصولات کشاورزی
گیاهان آینده
گیاهان زینتی ، فیلتر زیستی هوای آلوده
علف کش ها و روش ها کاربرد آنها با رویکرد بهینه سازی و کاهش مصرف
اصول اصلاح نباتات
اصلاح درختان میوه (ژنتیک و اصلاح انگور )
علوم و تکنولوژی بذر
رابطه آب خاک و گیاه
باغبانی بدون آلرژی
نابسامانی ها ، آفات و بیماری های قارچ خوراکی
تکامل گیاهی و خاستگاه گونه های زراعی
بوم شناسی گیاهی (ویرایش دوم )
طرح تجزیه آزمایش های کشاورزی همراه با برنامه هایSAS
فیزیولوژی پس از برداشت در علوم باغبانی
توسعه دانش بنیان کشاورزی : (مدیریت دانش ،فناوری و نوآوری در کشاورزی)
حفظ خصوصیات کیفی بعد از برداشت محصولات میوه و سبزی
تنش های غیر زیستی (مقاومت گیاهان از طریق بهنژادی و روش های ملکولی)
دیمکاری
مدیریت کاربردی واحدهای تخم مرغ گذار
نماتد شناسی گیاهان دارویی
روش های کمی درمجموعه حمایت های اجتماعی اکچوئری درتامین اجتماعی
تولید ورمی کمپوست برای کشاورزی پایدار
گیاهان علوفه ای کاشت تا برداشت
کاربرد مواد افزودنی به همراه مواد شیمیایی کشاورزی ،روغن ها،مویان و دیگر مواد افزودنی
تنش خشکی درگیاهان
گیاه شناسی گراس ها - جلد اول
خدمات مشتریان
پاسخ به پرسش های متداول
قوانین و مقررات
درباره ما
تماس با ما
شکایات
دسترسی سریع
پیشنهاد چاپ
جستجوی کتاب
پیوندها
دفتر مقام معظم رهبری
دفتر مرکزی جهاددانشگاهی
فروشگاه کتاب شانزده
سایت قدیم
تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved